Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Bydlete prakticky

Stavební pouzdra jsou skvělým pomocníkem při šetření prostoru v místnostech. Umístit je můžete téměř kamkoliv, nesejdete tedy na tom, zda je využijete při rekonstrukci Vašeho domu či bytu, nebo zda je použijete v kanceláři. Nezaplatitelnou službu stavební pouzdro prokáže také ve výrobních halách, šatnách nebo komorách. Stavební jádra jsou vyráběna z pozinkovaného plechu. Jejich životnost činí i několik desítek let. Velkou výhodou je desetiletá záruka na tyto stavební pouzdra.

V e-shopu Eclisse-jap.cz si můžete vybrat mezi stavebními pouzdry JAP a stavebními pouzdry Eclisse. Stavební pouzdra JAP pocházejí od českého výrobce, takže si vlastně můžete objednat český výrobek, což je jeho velká přednost. Hodí se zejména pro posuvné dveře.

Vybrat si můžete z několika typů. Záleží jen na Vás, zda upřednostníte stavební pouzdra pro jednokřídlé, dvoukřídlé, zákrytové či teleskopické posuvné dveře. Nemusíte si lámat hlavu nad tím, jak stavební pouzdra dopravit na místo, kde je potřebuje mít, neboť Vám budou zcela zdarma dopraveny třeba až k Vám domů. Stavební pouzdra Eclisse jsou rovněž určeny pro posuvné dveře.

Montování stavebních pouzder není časově náročné a zvládnout ho i naprostí amatéři. Stavební pouzdra se dají zakoupit za velmi rozumnou cenu a Vy tak ušetříte finance na další potřebné zařízení do Vašeho bydlení či kanceláře. Pořiďte si stavební pouzdra JAP či stavební pouzdra Eclisse a budete mít nejen moderně zařízený byt či kancelář, ale ušetříte tak i spoustu místa. To přeci stojí za zvážení, co říkáte?

29. 09. 2012

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení


Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě nejenže splňuje všechny tyto parametry, ale má ještě cosi navíc. Nic tu není jen na efekt, všechno má svůj účel a neopakovatelnou atmosféru!
07. 11. 2012

Diskuze k článku

Posuvné dveře (Karla S.) 08. 01. 2013 Odpověď

Dají se posuvné dveře zabudovat i do nosné zdi v paneláku?

 

Re: Posuvné dveře (Dalibor) 16. 01. 2013 Odpověď

To bych neriskoval...

 

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....