Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Posuvné dveře do pouzdra

Přestěhovali jste se do staršího bytu a chystáte jeho rekonstrukci? Bydlíte v bytě či domě, kde neustále bojujete s prostorem? Poohlédněte se po trhu s funkčním vybavením nebo zkontaktujte bytového designéra a nechte si poradit. V úspoře místa pomohou jak úložné prostory, tak šikovně vybraný a seskládaný nábytek nebo šikovné vybavovací předměty, mezi které patří například posuvné dveře do pouzdra.

Dveře do pouzdra jsou praktické a velice vzhledné. Dveřní křídlo má své stavební pouzdro, do kterého zajíždí. Nefunguje na otáčivém mechanismu jako klasické dveře, tudíž šetříte prostor za dveřmi. Tato konstrukce navíc působí velice elegantně a hodí se do všech interiérů bytových jednotek, domů i administrativních budov.

Kvalitní dveřní pouzdra naleznete u italské značky Eclisse. Jsou oblíbená pro svou funkčnost a kvalitu a společnost navíc poskytuje záruku 12 let. Dle využití a rozlohy vašich prostor můžete vybírat mezi stavebními pouzdry jednokřídlými, dvoukřídlými, teleskopickými nebo zákrytovými. Všechna pouzdra jsou kompatibilní z dveřmi od všech tuzemských výrobců a dají se montovat do sádrokartonu i zděné příčky.

Nejběžnějším typem jsou stavební pouzdra jednokřídlá nebo dvoukřídlá. Ty se nejčastěji používají k oddělení ložnic s obývacím pokojem nebo dvou průchozích místností, kde jsou kladeny větší nároky na šířku průchodu. Teleskopická pouzdra určena pro dvoje jednokřídlé dveře s teleskopickým zavíráním. Principem je zajíždění obou dveřních křídel do jednoho stavebního pouzdra, tudíž i tento systém umožňuje velké prosvětlené průchody. Je velice moderní a oblíbený v novostavbách.

Posuvné dveře do pouzdra jsou velice funkční a šetrné k prostoru. Hodí se do všech typů bytů a domů a s jejich užitností a praktičností bude zajisté spokojeni. Vašemu interiéru přidají na eleganci a jejich vzhled a jednoduché ovládání ocení i děti.

31. 10. 2012

Diskuze k článku

dveřní pouzdra (Josef Blecha) 04. 03. 2013 Odpověď
S bratrem jsem rekonstruovali menší rodinný dům a řešili i vnitřek bytů, posuvné dveře na nám doporučila firma www.rekonstrukce-kvalitne.cz/sluzby/rekonstrukce-bytoveho-jadra/ mohu doporučit!
Posuvné dveře do pouzdra (Mája) 02. 03. 2013 Odpověď

Přesně takové dveře jsem hledala, jsou super.

Pouzdra (Sindy) 18. 12. 2012 Odpověď

Taky se mi zasunovací dveře hodně líbí, ale je to docela velká investice. Vzhledem k tomu, že bydlím v podnájmu je to pro mě zbytečné, ale až budu ve svém, asi si je pořídím. Vypadají mnohem líp než obyčejné dveře

Re: Pouzdra (Lucka) 22. 02. 2013 Odpověď

Taky se těším, až budu ve svém. Posuvné dveře jsou v mém seznamu nutných vychytávek v bytě hodně vysoko.

Pouzdra Eclisse (Marika) 12. 12. 2012 Odpověď

Pouzdra od firmy Eclisse jsme si pořídili nově do obýváku a vypadají fakt dobře. Taky se mi líbí, že ušetří hodně prostoru, což se nám v 2+1 hodí :)

Re: Pouzdra Eclisse (Edita) 06. 02. 2013 Odpověď

Eclisse jsou super! Jsou fakt kvalitní a toho prostoru, co ušetří. Vřele doporučuju!

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....