Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Bydlete útulně díky čištění sedaček Olomouc

Rádi byste věnovali některý z podzimních víkendů podzimnímu úklidu a nechali si tak kvalitně očistit také Vaše koberce, sedačky a čalounění? Zavolejte si k Vám domů společnost Šachmat a zatočte tak s veškerými roztoči. Společnost Šachmat provádí tento druh úklidu za pomoci tzv. mokrého čištění. K extrakčnímu čištění společnost Šachmat používá kvalitní přístroje švýcarské značky Cleanfix. Samozřejmostí jsou také šetrné chemikálie. Se společností Šachmat je možné se domluvit na úklidu také o víkendech či večerních hodinách v pracovních dnech. Čištění Vaší sedací soupravy nebo koberců si můžete domluvit se společností Šachmat na této webové adrese www.sachmat.com.

Nemusíte se obávat ani dlouhého schnutí, neboť vyčištěný kus nábytku a bytového doplňku schne po aplikaci mokrého čištění v krátké časové době. Jde přitom o schnutí pouze v řádu několika hodin. Společnost Šachmat Vám umožní provést tento úklid v dostatečném časovém předstihu před Vánoci a užít si tak adventní čas. Mokré čištění koberců se postará o odstranění všech druhů nečistot, mastných skvrn i hloubkové špíny. Také s čištěním sedaček Olomouc budete maximálně spokojeni.

Celý čistící proces probíhá následovně. Na znečištěná místa je naneseno čistící médium, které se nechá působit. Poté se extrakčním kartáčovým čištěním uvolní hloubkové nečistoty. V poslední fázi čištění jsou vysáty uvolněné nečistoty včetně čistícího média. Čistící medium přispívá k tomu, aby se obnovily vlastnosti, vzhled a kondice koberce a čalounění. Mokré čištění koberců přispívá také k lepšímu dýchání v dané domácnosti.

27. 09. 2016

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....