Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Čisté koberce, čistý domov

Skvrny na koberci zná snad každý. Jenže jak si s nimi rychle a účinně poradit a přitom koberec nepoškodit? V obchodech je možné koupit řadu speciálních přípravků, které jsou určeny pro mokré čištění koberců, což může být právě nyní problém. Mokrý koberec je totiž potřeba nechat řádně vyschnout, což není v zimních měsících zcela reálné. Vhodnější proto je svěřit péči o koberec do rukou profesionálů.

Hloubkové čištění koberců

Profesionální hloubkové čištění je jedinou metodou, která vám zaručí, že váš koberec zbavíte nejen viditelných skvrn, ale také škůdců a prachu. Tento druh čištění koberců je nezbytné používat, pokud máte doma malé děti, nebo je ve vaší rodině alergik či astmatik. Dávno neplatí, že koberce nejsou pro tyto skupiny vhodné. I alergici a astmatici pochopitelně mohou mít ve svých domácnostech koberce, jen je potřeba aby jim také věnovali náležitou a především pravidelnou péči. Základem v tomto případě je pravidelné vysávání a právě hloubkové čištění. Můžete se obrátit na profesionální čištění koberců Olomouc, které vám nabízí své služby kdykoliv během roku, bez ohledu na roční dobu a dokonce i ve večerních hodinách. Kromě koberce si rovnou můžete nechat vyčistit i sedačku, u které platí to stejné, jako u koberců. I když na první pohled vám nemusí připadat, že by byla špinavá, věřte tomu, že špína je v ní hluboko zažraná a zaslouží si vyčištění.

Impregnace koberců a čalounění

Koberec i sedačku je pak vhodné nechat naimpregnovat speciálním přípravkem, který vytvoří speciální vrstvu zabraňující přímému kontaktu nečistot s tkaninou. Jednoduše tak zabráníte malým nešťastným nehodám. Stejně tak impregnace také chrání tkaninu před opotřebením. Bližší informace o všech nabízených službách a lokalitách, kde je možné nechat si koberce vyčistit najdete na stránkách www.sachmat.com/nabizime/cisteni-kobercu/.

29. 11. 2017

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....