Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Čištění koberců Olomouc

Trápí Vás roztoče a jiní nezvaní hosté v kobercích, čalouněních a interiérech Vašich vozidel? Společnost Šachmat Vás můžete těchto nezvaných hostů velmi lehkým způsobem zbavit. Tato společnost nabízí služby v čištění koberců, sedaček a čalounění v Brně a Olomouci a jejich okolí.  Společnost Šachmat provádí profesionální čistění pomocí takzvaného mokrého čistění, které spočívá na použití kvalitních přístrojů švýcarské značky Cleanfix a šetrných chemikálií. Mokré čištění funguje na následujícím principu.

Čistící roztok je pod tlakem vpraven hluboko do vlákna čistícího materiálu a nečistota se tím pádem rozpustí a vsaje do sběrné nádoby. Mokré čištění se doporučuje použít zejména čistění veškerých syntetických koberců a čalounění ze syntetických látek. Mokré čištění je velmi rychlé a kvalitní. Ani schnutí nezabere příliš času.

Díky čištění koberců Olomouc se může na dlouho dobu zbavit prachu, alergenů i zaschlých skvrn na Vašich kobercích. S čištěním koberců Olomouc dáte sbohem mastnotám i cigaretovým a zvířecím pachům a to z hloubky koberců. Šetrné čistění je možné použít na všechny typy koberců a čalounění. Přitom dojde k oživení barev a regeneraci vlákna Vašich koberců.

Koberce si můžete nechat vyčistit v každém ročním období. Více informací k čistění koberců Olomouc i s podrobným ceníkem naleznete na této webové adrese: www.sachmat.com. S kvalitně vyčištěnými koberci dopřejete nejen krásný koberec, ale také pohodlný život zejména alergikům. Čistění koberců se doporučuje alespoň jednou ročně.

26. 11. 2013

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....