Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Dlažba do kuchyně

Rozhodli jste se letošní léto završit rekonstrukcí kuchyně? Díky nabídce společnosti Keramika Soukup může být rekonstrukce Vaší koupelny zase o něco zábavnější. Možná již máte vybranou kuchyňskou linku svých snů společně se všemi potřebnými spotřebiči, ale co podlaha? Máte již vybraný materiál, ze kterého si necháte vyhotovit podlahu do místnosti, kde především ženy tráví většinu svého volného času? Velmi oblíbeným druhem podlah do kuchyně a koupelen, který si lidé vybírají pro své domovy, patří zejména kachličky. Není také divu.

Interiérová dlažba je snadno udržovatelná a v období léta oceníte také její příjemný chladící nádech. Oceníte ji zejména ve chvíli, kdy se Vám u domácích prací podaří rozlit vodu z kýblu při umývání podlahy či když se Vám rozlije například mléko. Obklady a dlažba však nejsou jediným sortimentem zboží, které Keramika Soukup nabízí. V nabídce najdete kromě dlažeb všeho druhu také vodovodní baterie, koupelnové armatury, dřezy a další. V případě rekonstrukce koupelny najdete v sortimentu zboží společnosti Keramika Soukup vany, sprchy, sprchové kouty, koupelnový nábytek a doplňky. Potřebujete poradit s výběrem, pak se neváhejte obrátit na odborný poradenský servis společnosti Keramika Soukup.

Pokud byste rádi viděli některé ze vzorků dlažeb a obkladů na vlastní oči, navštivte některou z pěti vzorkoven Keramiky Soukup v České republice a na Slovensku. Více informací naleznete na této webové adrese: http://www.keramikasoukup.cz/katalog/kuchynske-obklady.

22. 08. 2013

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....