Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Dřevostavby jako symbol útulného bydlení

Montované dřevostavby splňují veškeré požadavky na nízkou energetickou náročnost a minimální ekologickou zátěž bydlení. Jsou pohodlné, úsporné a navozují pocit blízkého vztahu k přírodě. Staví se tzv. nasucho a oproti zděným domům se do nich můžete nastěhovat již do měsíce.

Při stavbě dřevostavby je důležité důsledné provedení všech konstrukčních bodů dle připraveného projektu. Správně navržená dřevostavba nepotřebuje klasické vytápění a díky sluneční energii můžete ušetřit až 80% nákladů na vytápění. Izolační materiály jsou nehořlavé, dřevostavby jsou tedy odolné proti požárům a splňují veškeré normy. Výstavba dřevostavby je navíc o více než 20% levnější, než je cena stavby zděného domu.

Rodinné domy od firmy Stavex splňují veškeré požadavky na kvalitní, příjemné a nízkonákladové bydlení. Firma Stavex získala své schopnosti a zkušenosti spoluprací s norskou společností, které dále rozvinula a obohatila o své know-how. Na internetových stránkách se můžete nechat inspirovat uvedenými typy rodinných domů, veškeré nabídky však mohou být upraveny na základě přání zákazníků.

Firma Stavex realizuje výstavbu domu od základové desky až po dřevostavby na klíč. Všechny studie domů lze upravit nebo ve spolupráci s firmou nově vytvořit. Firma vám zajistí i kalkulaci domu, zpracování projektu a financování stavby. Je garantována pevná smluvní cena. Každý zákazník si v průběhu výstavby může kontrolovat, co má dům obsahovat, dle podrobně popsaného manuálu.

Bydlení v dřevostavbě je ve všech směrech výhodné, levné a komfortní. Pokud si vyberete firmu Stavex, získáte individuální a profesionální přístup a kvalitně odvedenou práci. Na nic nečekejte a pořiďte si útulné bydlení.

23. 07. 2013

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....