Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Dveře a zárubně

Rekonstruujete nebo stavíte nové bydlení? Jistě chcete mít všechno ve svém novém domově krásné a funkční zároveň. Jestliže stavíte nebo rekonstruujete nový dům, musíte se zaobírat více problémy, než když jde o byt. Jsou však věci, které jsou společné pro oba typy bydlení. V domě i bytě musíte vybrat vhodná okna, podlahy i dveře. Nejmodernějším typem oken jsou plastová okna, která udrží potřebné teplo uvnitř objektu. Volba podlahy závisí na vašich preferencích – někdo dává přednost kobercům, jiný plovoucím podlahám, atd. Dveře jsou také velmi důležitou součástí bydlení. Jako první byste se měli zamyslet nad vstupními dveřmi. Měly by být funkční a bezpečné zároveň. Vstupní dveře můžete sladit s dalšími interiérovými dveřmi.
Interiérové dveře si vyberte podle vašeho vkusu. Moderní dveře jsou velmi vkusné. Vybrat si můžete dveře jednoduché i ty se zajímavými detaily. Záleží pouze na vašem vkusu. Pokusit byste se měli o sladění dveří se zárubněmi. Velmi oblíbené jsou obložkové zárubně, které jsou modernějším řešením starších ocelových zárubní. Zárubně a dveře můžete sladit také s nábytkem v interiéru nebo s podlahami. Snadno můžete vytvořit ucelenou linii, která se bude linout vašim bydlením. Obložkové zárubně se vsazují až na závěr celé stavby. Jejich výběr, stejně jako výběr dveří, tak můžete nechat až na závěr.
Moderní dveře a zárubně nabízí společnost Solodoor. Jedná se o firmu s dlouhou tradicí v tomto oboru. Svým zákazníkům se snaží nabídnout kompletní servis. Na internetových stránkách http://www.solodoor.cz/ naleznete kompletní katalog dveří, zárubní a dalších produktů. Sami si dokonce můžete navrhnout dveře přesně podle vašich představ. Nejste si jistí, jak budou dveře působit v konkrétním interiéru? Využijte vizualizace dveří v interiérech. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte obrátit přímo na prodejce. Kontakty naleznete na výše zmíněných internetových stránkách. Dveře a zárubně od Solodoor dovedou váš interiér k dokonalosti.

20. 11. 2013

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....