Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Fóliové vypláštěné bazény

Rozhodli jste se zpestřit Vašim dětem konec letních prázdnin tím, že byste pořídili na Vaši zahradu venkovní bazén? Díky nabídce společnosti Albixon se Vám podaří najít bazén Vašich snů. Vybírat si můžete mezi samonosnými bazény Albistone, přelivovými bazény, laminátovými bazény i nadzemními bazény. Velmi oblíbené jsou i tak zvané foliové zapuštěné bazény. S posledním jmenovaným typem bazénu si budete moci užít koupání nejen v období léta, nýbrž přes celý rok. Konkrétní nabídku naleznete na této webové adrese www.albixon.cz/bazeny/.

Konstrukce vypláštění fóliových bazénů může být tvořena z pozinkovaných plechů. Velmi častým případem je také vypláštění pomocí betonových stěn. Životnost fólií je dlouhá. Kvalitní fólie jsou dobře odolné vůči UV záření, účinkům chemicky upravené vody i hnilobě a písním. V neposlední řadě kvalitní fólie odpuzují mikroorganismy. Bazény fóliové zapuštěné si můžete vybrat ze tří druhů. Prvním z nich je Menorca Ovál. Jedná se o bazény s ocelovou konstrukcí, do které je vkládána PVC vložka. Na podobné bázi vznikl také bazén Menorca Kruh. Bazény Hawai a Tropic splňují všechny nadčasové podmínky bazénů. Tento typ bazénu si oblíbíte už jen díky jejich charakteristickým proměnlivým hloubkám dna, které se může pohybovat od 1,1 metru až do 2,3 metru. Hloubka bazénu je závislá na rozměrech bazénu a členění dna.

Společnost Albixon však nevyrábí a nedodává pouze bazény, ale také vířivky. Při pobytu ve vířivce budete moci maximálně uvolnit Vaše ztuhlé tělo a ještě si užít příjemné chvíle s přáteli nebo jen tak ve dvou. Po pořízení vířivky od Albixon nebo bazénu od této firmy se budete mnohem více těšit do Vašeho útulného domova než doposud. 

14. 08. 2014

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....