Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Jaký typ schodiště se nejlépe hodí do vašeho domu?

    Pokud jste se rozhodli stavět dům, určitě se nevyhnete ani myšlence na to, jaké schodiště se do vašeho zbrusu nového domečku bude hodit. Nejlepší je s výběrem schodů začít co nejdříve, ovšem zároveň ani nezapomínat na to, že schody budou posléze tvořit velký díl designu celého interiéru – a proto ani výběr schodů nemůžete odfláknout, pokud chcete mít naprosto skvěle a vkusně zařízený dům. Schody nejčastěji rozdělujeme do tří kategorií – dřevěná schodiště, kovová a kombinovaná schodiště. Zatímco kovová schodiště použijete především do exteriéru, dřevěná i kombinovaná se hodí spíše dovnitř, domů, pěkně do tepla pod střechu. Nicméně, ani v naopak to není výjimkou! To už však opravdu záleží jen a jen na umu, flexibilitě a preciznosti firmy, která schody a schodiště vyrábí.
    Navštívíte-li http://www.swn-schody.cz/, setkáte se s nejširším výběrem schodišť a jejich příslušenství u nás. Sami určitě nejednou narazíte na schody, u kterých si řeknete: „Wow, to je neskutečné!“ Anebo se budete ptát: „Jak je to vůbec možné?“, když třeba spatříte naprosto atypické schodiště, kde na první pohled neuvidíte, kde jsou nášlapy ukotveny – což má za následek, že to ve vás vzbudí dojem, že se jednotlivé nášlapy vznáší. Ano, i takové schody zde můžete směle najít – nicméně, pokud jste zastáncem klasických schodů, vyberete si zde i vy. Vlastně, vybere si zde každý! Stačí si jen vyhradit chvilku na pořádné prošmejdění této stránky, a uvidíte, že se ještě nakonec budete těžce rozhodovat mezi několika druhy schodišť. A co je na této firmě nejlepší? Kromě toho, že se jedná o českou firmu s několikaletou tradicí, je to také možnost přizpůsobení každého jednoho schodiště podle sebe. To znamená, že pokud by se vám více líbily nášlapy dejme tomu z javoru, a ne z dubu, jak je původně uvedeno v popisu schodiště, máte je mít z javoru.
    U této společnosti narazíte i na taková kovová schodiště, u nichž byste ani nepřemýšleli je dát ven. Jsou totiž zcela uzpůsobeny použití v domácnosti, a podle toho také vypadají. Vsadíme se, že nikdy předtím byste si ani nepomysleli, jak může být takové kovové schodiště vzhledné! Krásné kovové schodiště není slovní spojení ze sci-fi filmu, u SWN Moravia je naprostou skutečností.  

13. 07. 2013

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....