Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Kapradiny od Rosteto

Trávíte rádi Váš volný čas při pěstování nejrůznějších odrůd květin na Vaší zahrádce? Velmi oblíbenou ozdobou nejrůznějších typů zahrádek jsou skalky. Ty společně s kapradinami umí vytvořit velmi romantickou atmosféru. S prodejem kapradin se zabývá také internetové zahradnictví Rosteto. Veškerou nabídku tohoto zahradnictví najdete na této webové adrese www.bambusy.cz.

Kapradiny představují velmi jedny z nejméně náročných květin na pěstování. Kromě toho jsou dlouhověké. Okouzlit Vás mohou svými nevšedními formami i barvami. Velká výhoda kapradin spočívá v tom, že na rozdíl od velké většiny jiných květin vydrží být svěží a krásné po celý rok. Kapradiny může umístit na zahradě téměř na jakékoliv místo, a přesto budou vytvářet atraktivní bod Vaší zahrádky. Co kapradina, to jiný druh prostředí. Některé vyžadují stín, jiným vyhovuje přímé slunce. Velmi často se také setkáme s kapradinami, kterým se daří velmi dobře v rašeliništích.

Drobné druhy kapradin preferují raději slunnou polohu. Kupříkladu kapradina laločnatá se krásně vyjímá s kamenným pozadím nebo v blízkosti fontánek. Do mokřadních podrostů keřů a stromů se skvěle hodí mimo jiné také podezřeň Takovéto druhy můžete využít k osázení zídek a slunných partií na skalkách. Velké druhy kapradin se obvykle sází do skupin, trvalkových partií i na okraj trávníku. Kapradiny umí vytvořit také elegantní vzhled okrají dlažeb, studen, výklenků i vrátek.  Máte-li na Vaší zahrádce umělá jezírka, pak právě kapradiny jsou ideální rostlinou, kterou můžete do tohoto prostředí umístit.

11. 09. 2014

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....