Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Kvalitní stavební pouzdra

Posuvné dveře do pouzdra stále častěji nahrazují klasické dveře, které mají otočná dveřní křídla. Mnoho architektů a bytových designerů tento typ dveří začleňuje do svých projektů a klientům je vřele doporučuje. Důvod k pořízení posuvných dveří je jednoduchý – úspora prostor. Klasické dveře, které stále dominují většině domácností, jsou nepraktické v jejich rozměrech a otevírání. Vždy na ně musíte brát ohled při stěhování a umisťování nábytku a prostor kolem dveří je v podstatě nevyužit. S posuvnými dveřmi tak využijete veškeré prostory v jejich okolí a budete mít větší volnost při zařizování místností.

Každým posuvným dveřím odpovídá určité stavební pouzdro. Mnoho spotřebitelů doporučuje pouzdra od italské firmy Eclisse. Společnost získala několik patentů na posuvné systémy a jejich pouzdra mají opravdu vysokou kvalitu. Modely Eclisse zahrnují klasická pouzdra a najdou se mezi nimi i takové, které budou odpovídat náročnému řešení vašich prostorů. Chcete-li být věrni českému trhu, prohlédněte si i stavební pouzdra Jap. Ty jsou nabízena pro jednokřídlé, dvoukřídlé, zákrytové a teleskopické posuvné dveře.

Posuvné systémy obou značek jsou vysoce funkční, což dokazuje i délka garanční lhůty, kterou obchody poskytují. Stavební pouzdra se instalují do sádrokartonu i klasické cihlové zdi. Jejich montáž je snadná a zvládne ji i tzv. domácí kutil. Vždy je pouze třeba řídit se montážními návody. Pokud potřebujete atypické rozměry pouzder, výrobce vám je vyrobí přímo na míru.

Posuvné systémy můžete zakoupit v mnoha internetových obchodech. Většinou nabízí nízké ceny a dopravu zdarma a některé z nich poskytují zasílání zboží přímo od výrobce, tzn. z výrobní linky. Zboží vám tedy bude doručeno v krátkém časovém úseku. Jedinou podmínkou je zaplacení zboží před jeho doručením.

29. 07. 2012

Diskuze k článku

Jsou skvělé (Lucka Šk.) 27. 12. 2012 Odpověď

Já mám ty od firmy Eclisse. Ušetřili nám spoustu místa a jsou moc elegantní. Doporučuji!

Re: Dveře do bytu (Lenka) 17. 12. 2012 Odpověď

Jo, já jsem si je do bytu taky pořídila a celý obývák nám tím pěkně prokoukl.

Dveře do bytu (František) 11. 12. 2012 Odpověď

Zajímavé, už jsem o posuvných dveřích do bytu přemýšlel a musím říct, že ty od firmy Eclisse vypadají skvěle.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....