Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Luxusní koberce na schody

Velice moderní a nesmírně praktické jsou především vkusné koberečky na schody. Tato móda se vrací zpět jako bumerang a spousta lidí si je pořizuje. Dají se pořídit luxusní koberce nebo obyčejné, které ovšem ve správném provedení vypadají také velice hezky. Koberce na schody mají hned několik funkcí, díky kterým si je zamiluje každý z nás. V první řadě jsou opravdu příjemné a chůze po schodech tak pro vás bude velice pohodlná. Schody s kobercem oceníte také v případě, že máte malé děti. Ty se díky nim nemohou zranit a vy budete v naprostém klidu. Schody vám už nebudou klouzat, takže budete spolu se svou rodinou vždy v pohodě a bezpečí.

Krásné nášlapy na schody se vyrábějí z mnoha různých materiálů a můžete si je pořídit i v podobě klasických koberců. Pokud ovšem vyžadujete přímo speciální nášlapy na koberce, rozhodně získáte tvarované kobercové zboží, které je ze spodní strany pogumováno a často je vybaveno samolepící vrstvou. Díky ní vaše koberečky na schody velice dobře přilnou a budou dokonale držet za jakékoli situace. Jestliže se hovoří o klasických nášlapech na schody, hodně lidí si vybaví kobercové zboží do interiéru, ale dnes jsou moderní také nášlapy na venkovní schody. Ty jsou odolné proti povětrnostním podmínkám a mohou být více, než dobrými pomocníky. Jsou protiskluzové, takže se na schodech nemůžete zranit ani v zimě, kdy je vše namrznuto. Zároveň zachytávají nečistoty z vaší obuvi, což ocení nejedna žena v domácnosti, která má ráda pořádek.

Tlačí-li vás ve výběru kobercového zboží na schody cena, můžete například využít levné kusové koberce, které nadělají spoustu parády a jsou k dostání za příznivou cenu. Na www.levne-koberce.cz si máte možnost vybrat z mnoha různých druhů kobercového zboží a spokojen bude i ten nejnáročnější z nás. Dostupné ceny, prvotřídní kvalita a moderní zboží, to vše najdete na vopi.cz. Zdokonalte i vy svůj domov a vytvořte příjemné prostředí pro sebe i své blízké. Díky krásným koberečkům na schody si zajistíte luxus, po kterém jistě tolik toužíte.

10. 10. 2012

Související články

Schodiště složené nasucho


Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a vzhled nemyslíte už v projektu, nastanou problémy. Buď se během stavby nedostanete do vyšších pater, nebo budete trnout, aby vám stavebníci schody nezničili.
13. 10. 2012

Diskuze k článku

Nášlapy na schody nebo běhoun (Katarina D-) 08. 08. 2014 Odpověď

Zdravím, přemýšlím, jestli koupit jednotlivé nášlapy na schody nebo jeden dlouhý běhoun. CO myslíte?

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....