Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Luxusní postele Praha

Vybavujete si domácnosti a rádi byste nešetřili také na nové ložnici? Nezbytnou součástí každé ložnice jsou kvalitní postele, které Vám zajistí prvotřídní spánek. Právě takové postele můžete pořídit v internetové prodejně značky Velda. Postele, které si na této webové adrese postele-velda.cz/luxusni-postele-praha-zdrave-spani-praha/ vyberete, si můžete přijít osobně vyzkoušet do kamenné prodejny v Praze Podolí.

S luxusními postelemi Praha od Veldy se Vám nestane, že byste ráno probouzeli se špatnou náladou nebo bolestí zad či krční páteře. Postele od Veldy poskytují totiž prvotřídní podporu Vaším zádům. Taštičkové matrace jsou základním pilířem všech postelí od společnosti Velda, které poskytují možnost jedinečného zdravého spánku. Kromě toho Vás okouzlí také svým elegantním vzhledem. Typické jsou pro tyto postele také vysoce kvalitní matrace, které právě zajišťují veškerou komfortnost spánku.

Kostru taštičkových matrací tvoří ocelové pružinky speciálních tvarů. Jedna taštičkou matrace obsahuje až tři tisíce pružinek.  Tyto pružinky jsou rozděleny do sedmi zón tří různých tvrdostí. Postele boxprings od společnosti Velda poznáte podle toho, že obsahuje minimálně dvě vrstvy taštičkových matrací. Na výše uvedené webové adrese nepořídíte pouze postele, ale také přikrývky, polštáře a povlečení. Kontinentální postel od společnosti Velda je světově velmi uznávaná a oblíbená. U společnosti Velda můžete pořídit nejen postele klasických rozměrů, ale také například postel s délkou 210 centimetrů, které poskytnou pohodlný spánek také lidem vyšší výšky.

30. 12. 2014

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....