Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Obložkové zárubně

Bydlet bezpečně není dnes vůbec snadnou záležitostí. Na člověka zvenčí číhá spousta nebezpečí, navíc nikdy nevíte, kdy Vás nepříjemně svou návštěvou překvapí zloději. Navíc zejména v panelových bytech se můžete dostat do nebezpečí i díky svým sousedům. Stačí jen zapomenout po vaření zhasnout plotýnku na vaření a pohroma je na světě. Své bezpečí můžete zvýšit koupi dveří od společnosti Solodoor. V nabídkovém katalogu této společnosti najdete vnitřní vchodové dveře, interiérové dveře, protipožární dveře i speciální dveře.

Vysokou úroveň bezpečnosti Vám zajistí zejména protipožární dveře. Ty si můžete nechat instalovat nejen do domácností, ale skvělou pomoc poskytnou například také v kotelnách na tuhá paliva. Společnost Solodoor nabízí dva typy protipožárních dveří a to dveře požárně odolné a dveře požárně bezpečnostní třídy 2. Oboje dvoje dveře můžete použít také jako vchodové dveře do bytu. Nezbytnou součástí každých bezpečného bydlení by měly být nejen dveře nejvyšší kvality, ale také obložkové zárubně.

Ty si můžete nechat na zakázku vyrobit také za nízký poplatek v protipožární úpravě, případně s oblou obložkou a oblým ostěním. Abyste zvolili tu správnou obložkovou zárubeň, je dobré předem vědět parametry šířky zdí i celkové rozměry.  V nabídkovém katalogu společnosti Solodoor najdete obložkové zárubně standardní, bezfalcové, PO zárubně, slepé zárubně, obložkové zárubně OZ s oblou obložkou. Obložkové zárubně nezajistí Vaší domácnosti pouze bezpečí, ale také dodají ať už starým nebo novým dveřím ten jedinečný šmrnc. Neváhejte proto a vyberte si na této webové adrese www.solodoor.cz zboží Vašich snů. 

24. 02. 2014

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....