Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Podlaha, která zútulní váš byt

Vybíráte novou podlahu? Aby byl váš byt útulný, nemusíte se nutně spokojit jen s koberci. Koberce jsou sice pohodlné, ale svými dalšími vlastnostmi by vás měly odradit. Nikdy je nevysajete ani nevyčistíte do absolutní čistoty. Vzhledem k materiálu, ze kterého jsou koberce vyrobeny, se v něm často usazují roztoči a jiní nezvaní hosté. Koberec je vlastně časovaná bomba pro všechny astmatiky a alergiky. Dejte raději přednost jinému typu podlahové krytiny, jejíž údržba je snadná a rychlá. Dnešní moderní podlahové krytiny nabízí také řadu speciálních úprav – jsou antibakteriální, antistatické, protihlukové, atp. Vyberte si tu nejlepší podlahu, které zútulní vaše bydlení.

Velkou kvalitu získáte, pokud se rozhodnete pořídit si německé podlahy. Výrobci v Německu používají na výrobu podlahových krytin mnohem kvalitnější materiály a tak je i jejich životnost výrazně delší. Německé podlahy jsou odolné vůči nárazům, poškrábání či jinému poškození. S německými podlahami si zkrátka pořídíte skutečnou kvalitu. Vyberte si typ podlah, který vám bude vyhovovat. Záleží také na vámi zvoleném materiálu. Mezi velice oblíbené druhy podlah patří laminátové podlahy, dřevěné podlahy i korkové podlahy. Velmi také záleží na výběru konkrétního dekoru. I laminátová podlaha umí vykouzlit efekt pravé dřevěné podlahy.

Při výběru podlahové krytiny hraje také roli, zda hledáte krytinu na podlahové vytápění, nebo ne. Některé typy podlah jsou pro tento typ vytápění lépe uzpůsobeny, protože velice dobře vedou teplo. Informujte se u svého prodejce na podlahové krytiny, které jsou pro podlahové vytápění ty nejlepší. Kvalitní prodejce by vám měl poskytnout kompletní a ucelené informace o každém typu podlahových krytin. Vyberte si tu nejlepší podlahu do vašeho bytu, která vám bude dobře sloužit dlouhé roky, a vy s ní budete spokojeni. Útulné bydlení je snem každého z nás.

30. 07. 2014

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....