Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Podlahy Plzeň

Rekonstruujete domácnost a rádi byste si tentokrát pořídili kvalitní podlahu? Keramika Soukup Vás svým přístupem přímo nadchne. Ve vzorkové prodejně Keramiky Soukup si můžete prohlédnout veškerý vystavený sortiment, mezi který patří obklady, dlažba i jiné produkty. Před zakoupením si můžete prohlédnout všechny materiály a vzory. V případě dotazů se můžete obrátit na zaměstnance Keramiky Soukup. Rádi Vám ochotně poradí a poskytnou veškeré informace. Více se o podlahách od Keramiky Soukup můžete přečíst na této webové adrese www.keramikasoukup.cz

Keramika Soukup nabízí tři druhy podlah a to značky Rooms, Kronotex a Quick – Step. Všechny tři typy podlah Plzeň se hodí, jak do obývacích pokojů, tak do chodeb, kuchyní a ložnic. Umístit je však můžete také do kanceláří. Laminátové podlahy Rooms si můžete vybrat ve třiceti dekorech provedení. Oblíbené jsou bukové 3 - parkety i selská prkna vyhotovená z vysoce ušlechtilého dubu. Jedinečný matný povrch Vám dopřeje pocit, jako byste se pohybovali po kvalitním opracovaném dřevě. Podlahy značky Rooms jsou velmi jednoduché na údržbu a velmi dobře pohlcují zvuk. 

Hledáte-li podlahu, která bude odolná vůči opotřebení, poškrábání a skvrnám, pak byste určitě neměli opomenout podlahy Quick – Step. Tento typ podlahy najdete u Keramika Soukup v laminátovém, dřevěném i vinylovém provedení. Podlahy Quick – Step zaručují až dvacet pět let záruky. Podlahy Kronotex jsou vyrobeny z přírodních, obnovitelných surovin. Dokonce jsou odolné také proti požárům. Stejně jako podlahy Quick – Step jsou odolné vůči poškrábání, skvrnám i oděrům. Jsou vhodné pro pokládku na teplovodní podlahové topení.

26. 08. 2014

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....