Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Pohodlné bydlení s Orsei

Rozhodli jste se vybavit si v létě nově Vaše bydlení či si plně zrekonstruovat Váš dům či byt? Potrpíte si na kvalitní nábytek vyráběný jak z čalounění, tak z kůže a zároveň chcete bydlet moderně? Pak tou správnou volbou je bezpochyby Orsei. Neseženete zde pouze nábytek do Vaší domácnosti, ale také jiné důležité potřeby do interiérů jako jsou například záclony a závěsy, potahové látky či garážové systémy. Máte už dost věčného zametání lin, parket či plovoucích podlah a raději byste měli v místnostech koberce, pak určitě navštivte Orsei interiérové studio. Nabídka je zde víc než pestrá a každý si zde přijde na své. Pokud se Vám líbí malé kusové koberce před sedací soupravou či nerada stoupáte při vstávání z postele na chladnou podlahu, může Vaší podlaze právě nějaký takový kobereček z Orsei dodat tu pravou teplou atmosféru.

Obzvlášť pokud si potrpíte na ručně vázané případně tkané koberce cizích značek, měli byste při nejmenším zavítat na tuto webovou adresu: http://www.orsei.cz/produkty/46-tapety/. Koberce z ateliéru Orsei dodají Vaší domácnosti ještě hřejivější vzhled a Vaše bydlení bude ještě pohodlnější než doposud. Koberce tu však nenajdete pouze do domácností, ale v nabídce se nachází také zátěžové koberce do hotelů a kanceláří. Do místností, kde plánujete nejen pracovat či přijímat návštěvy, ale také odpočívat, se hodí také polohovací křeslo. Polohovací křesla jsou vhodná jak pro sezení, tak ležení a zejména pro relaxaci. Obohaťte svou domácnost o některý z produktů, jenž nabízí ateliér Orsei a buďte moderní s novým nábytkem. Bydlete zkrátka útulně!

19. 07. 2013

Diskuze k článku

Materiál polohovacího křesla (Romana S.) 19. 08. 2013 Odpověď

Poradíte mi prosím, jaký je nejlepší materiál potahu polohovacího křesla? Je velký rozdíl mezi koženým a ostatními materiály?

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....