Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Pohodlný spánek s kontinentální postelí

Probouzíte se každý den rozlámaná a unavená stejně tak, jako když jste šla spát? Na vině tomu může být nesprávně zvolená postel. Odborníci doporučují k pohodlnému spánku postel, která bude minimálně 195 cm dlouhá, 80 až 100 cm široká a 50 cm vysoká. Takto vysoká postel umožňuje snadné vstávání. Mnoho lidí ještě dnes zapomíná na to, že předpokladem kvalitního spánku je výběr správného lůžka. Nezbytnou součástí správného lůžka je kvalitní matrace.

Belgická společnost Velda, která se může pochlubit svou šedesátiletou tradici, se zabývá výrobou i prodejem prvotřídních postelí. Pro společnost Velda je typická charakteristika zdravého spánku, která je založena na systému taštičkových matrací. Součástí tohoto systému jsou ocelové pružinky, z nichž každá je vložena v samostatné látkové taštičce. V jedné matraci Velda se nachází až tři tisíce ocelových pružinek. Pružinky jsou rozděleny až do sedmi zón tří různých tvrdostí. Právě tento systém zajišťuje postelím od společnosti Velda absolutní komfort. Postele Velda disponují dostatečným odvětráváním a odvodem vlhkosti z potu. Více informací o výhodách našich postelí naleznete na této webové adrese postele-velda.cz.

V internetové prodejně stejně jako v kamenné prodejně v Praze Podolí si můžete koupit také kontinentální postele, s nimiž se obvykle můžete setkat ve hvězdičkových hotelích. Díky kontinentální posteli se vyspíte velmi pohodlně a budete si ráno připadat naprosto svěží. Kontinentální postele Vám uchvátí tím, že spojují mnoho vrstev ložní plochy. To umožňuje uživateli postele spát mnohem výše, než je tomu u běžných postelí. Kontinentální postel má tak větší stabilitu a spánek tak není rušen žádnými jinými vnějšími vlivy. 

28. 09. 2015

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....