Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Přírodní linoleum zútulní Váš domov

Rádi byste ještě do konce kalendářního roku inovovali podlahy ve Vaší domácnosti? Dnešní trh disponuje bohatou nabídkou, ze které si vybere skutečně každý. Do domácností, jehož součástí jsou také domácí mazlíčci či děti, můžete nechat položit přírodní linoleum.

Výhody přírodního linolea

Přírodní materiály získávají ve všech směrech na čím dál větší oblibě, a proto není divu, že také přírodní linoleum se vrací zpět do domácností i kancelářských prostor. Přírodní linoleum je ideální použít zejména tam, kde se často pohybují domácí zvířata a děti. Přírodní linoleum je totiž velmi odolným a nenáročným typem podlahy. Má také vysoké tepelné a zvukové izolační schopnosti. Hodí se do moderně i tradičně zařízených domácností, neboť svým designem a barevným provedením dokáže směle konkurovat mnohem mladším i modernějším podlahovinám. Nemusíte tedy dlouho váhat a klidně můžete upřednostnit přírodní linoleum před plovoucí podlahou. Přírodní linoleum Vás uspokojí také svou dlouhodobou životností. Udává se, že umí být plnohodnotnou podlahovinou až třicet let.

Linoleum vyrobené německou firmou Meister

Za skvělou cenu můžete pořídit prvotřídní přírodní linoleum v internetové prodejně německé společnosti Meister. Vybrat si jej můžete zde www.meister-podlahy.cz. Tato firma vyrábí přírodní linoleum z oleje lisovaného z lněných semen. Do oleje přidává přírodní pryskyřici, vápenné a dřevěné moučky. Za pomocí oxidace vzniká směs, kterou je potřeba při výrobě zahřívat na předepsanou teplotu. Ta je později nanesena na jutovou osnovu. Jako další krok při výrobě přírodního linolea přichází na řadu válcování a sušení. V konečné fázi vznikne velmi kvalitní a odolný produkt připravený k probarvení.

27. 10. 2017

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....