Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Profesionální správa domu

Jste vlastníkem nemovitosti a nedostává se vám dostatek času na její správu? Přenechte své starosti o nemovitost profesionální společnosti, která zabezpečí správu celého domu či objektu, kterého jste vlastníkem. Komplexní správa nemovitostí obsahuje jak technickou, tak ekonomickou, právní, inženýrskou a speciální oblast. Poptat však můžete pouze dílčí služby šité na míru vašim potřebám a požadavkům. Vlastníci bytových jednotek se budou moci účastnit pouze minimálně a v nabídce společnosti naleznete i online služby.

Správa nemovitostí online je moderním řešením, jak získat informace o stavu hospodaření nemovitosti. Pomocí nonstop přístupu IFM24 může jak vlastník bytového družstva nebo domu, tak člen společenství vlastníků jednotek přistoupit k internetovým stránkám, na kterých zjistí veškeré podstatné informace týkající se přijatých a odchozích plateb týkajících se nemovitosti.

Pokud se vaše nemovitost nachází mimo Prahu, mnohé společnosti nabízí dálkovou správu nemovitostí, která v sobě zahrnuje vedení účetnictví, online služby a předpisy a vyúčtování záloh. Komplexní správa nemovitostí kromě těchto služeb dále obsahuje realizaci veškerých finančních operací, online helpdesk pro řešení požadavků zákazníka a evidenci, revizi a údržbu nemovitosti. Zajištění úklidu, běhu recepce, ostrahy a havarijní služby jsou nedílnou součástí služeb. Někteří vlastníci bytových jednotek nebo družstva vyžadují i služby z právní oblasti a žádají například zajištění vymáhání dlužných plateb, asistenci při uzavírání smluv nebo zastupování klientů. Z inženýrské oblasti se určitě vyplatí poptávat organizaci výběrových řízení či zajišťování rozsáhlejších oprav, údržeb a rekonstrukcí. Společenství vlastníků bytových jednotek se tedy určitě vyplatí zaplatit za komplexní nebo dílčí služby profesionálním společnostem a předat jim tak veškeré starosti a zodpovědnost. 

27. 08. 2012

Diskuze k článku

IFM24 - to tu chybělo (Karel Dob.) 29. 11. 2013 Odpověď

Tak to je super, přesně taková služba, jako je IFM24, tady chyběla! Na příští schůzi SVJ našeho domu jen navrhnu přechod k Parkers! Ten detailní přehled online chci taky!

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....