Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Ruční nebo automatický vysavač do bazénu?

Při koupi bazénu byste rozhodně neměli zapomenout ani na potřebné bazénové příslušenství. Toho, co by vám u bazénu nemělo rozhodně chybět, je velká spousta. Mezi naprostý základ však patří bazénová plachta, bazénová filtrace, bazénová chemie a bazénový vysavač. Veškeré zmíněné bazénové příslušenství slouží k údržbě bazénu a čisté vody tak, aby vám bazén bez problémů sloužil celou nadcházející koupací sezónu. V posledních letech stále více majitelů bazénu také volí jejich zastřešení, což je mnohem účinnější řešení než bazénová plachta. Navíc si díky tomuto řešení můžete prodloužit koupací sezónu ve vašem bazénu až o několik měsíců.
Voda v bazénu není vždy křišťálově čistá, a proto je nutné o ni správně pečovat a to za pomocí bazénové chemie. Při běžném provozu vašeho bazénu byste měli mít vždy na paměti, že je nutné pravidelně kontrolovat hodnotu ph, pravidelně proplachovat písek v pískové filtraci, zbavovat bazén nečistot pomocí bazénového vysavače a bazénové síťky a pravidelně ošetřovat vodu pomocí bazénové chemie, která vodu dezinfikuje, zbavuje řas a dalších nedostatků, zabraňuje zakalení vody, atd. Pomocí bazénové chemie můžete vyřešit v podstatě jakýkoli problém s vodou ve vašem bazénu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte obrátit na odborníky, kteří vám poradí s použitím jednotlivých přípravků.
Bazénová chemie si poradí s vodou. Čistotu bazénu je však nutné řešit jinak. Na dně a na stěnách bazénu se často usazují nejrůznější nečistoty. Proto je nutné pořídit si bazénový vysavač. Ty si můžeme pořídit ve třech variantách – ručních, poloautomatických a automatických. Ruční vysavače se hodí zejména pro menší bazény, naopak automatický bazénový vysavač jistě oceníte, jestliže je váš bazén rozměrnější. Nabídku všech druhů vysavačů naleznete na internetové adrese http://www.bazeny.cz/bazenove-prislusenstvi/vysavace/.

15. 05. 2013

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....