Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Správa nemovitostí Parkers

Jestliže vlastníte nemovitost, kterou chcete pronajímat, nemusíte si dnes už dělat zbytečné starosti s jejím chodem. Vlastnictví už nemusí být závazkem, díky kterému máte starosti a problémy. Využijte nabídku, kterou je moderní správa budov Parkers a budete v pohodě a klidu. Nejen, že budete mít zajištěn kompletní servis, ale nebudete mít vůbec žádné starosti. Velice kvalitní společnosti Parkers s. r. o., je specialista na problematiku správy nemovitostí velice dlouhou dobu. Dokážou tak dát svým klientům velice kvalitní rady a provést opravdu profesionální služby za příznivou cenu. Můžete počítat s tím, že za minimální účasti nájemců, budou vyřešeny běžné i nadstandardní problémy, které s chodem domu souvisejí. Parkers je schopna zajistit své služby po celé naší republice, stačí se pouze domluvit a zadat své požadavky.

Populární správa nemovitostí Praha je velice profesionální a populární službou, kterou je schopna firma Parkers zajistit. Můžete využít také zajímavé speciální nabídky, kterou je oblíbená dálková správa nemovitostí. V této službě je samozřejmě také zahrnuto účetnictví, předpisy a vyúčtování záloh a jiné online ceny. Na webových stránkách společnosti si můžete prohlédnout také ceny, které si bude firma účtovat. Ty vás jistě velice mile překvapí a dodají vám chuť s firmou spolupracovat. Nabídka firmy, která bude šitá vaší nemovitosti a vašim požadavkům přímo na míru, bude odborníky na problematiku správy nemovitostí zřízena do 48 hodin. Velice rychlý postup a cenová dostupnost, je právě to, co dělá firmu Parkers výjimečnou a pro klienty přitažlivou.

Správa nemovitostí online je vám k dispozici na svjonline.cz, kde najdete všechny podmínky spolupráce a také různé akční nabídky. Velkou výhodou spolupráce s Parkers je možnost informovanosti online a to po 24 hodin denně. Dále velice příjemná dálková správa nemovitosti, úspora nákladů, široká nabídka služeb, zpracování dat, organizace shromáždění, vedení účetnictví a spousta dalšího. V neposlední řadě vás jistě velice mile překvapí i osobní přístup společnosti a možnost individuálního plánování.

19. 10. 2012

Diskuze k článku

RE: Dálková správa nemovitostí (Míra) 20. 12. 2012 Odpověď

Šlo by využít dálkovou správu i třeba z Prahy až do Ostravy?

RE: Dálková správa nemovitostí (Míra) 20. 12. 2012 Odpověď

Šlo by využív dálkovou správu i třeba z Prahy až do Ostravy?

Re: RE: Dálková správa nemovitostí (Franta) 29. 01. 2014 Odpověď

Jasně, proč by ne, pokud to dobře chápu, tak poskytují online webovou aplikaci zdarma. Takže můžeš zpracovat svoji nemovitost třeba ze Španělska:-)

Dálková správa nemovitostí (Pavel S.) 19. 12. 2012 Odpověď

Líbí se mi, že správu nemovitostí lze využívat i dálkově. Ušetří to spoustu času i financí.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....