Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Venkovní rolety

Budí Vás brzy ráno sluneční paprsky a rádi byste si ještě chvíli pospali? Sluneční paprsky mohou nepříjemně působit nejen ve chvíli, kdy se chcete odpoledne prospat před noční směnou v zaměstnání, ale také při práci, proto si objednejte od společnosti Proklima venkovní rolety. Venkovní rolety od Proklima Vás nadchnou svou ochranou nejen proti slunečním paprskům, ale také proti hluku. V neposlední řadě skvěle zvyšují izolační schopnosti oken a chrání tak okna proti jakémukoliv počasí, čímž přispívají k vyšší životnosti oken.

Kostru venkovních rolet tvoří roletový pancíř, který se navíjí do schránky a je veden po bočních lištách. K dokonalému stínění pak jen postačí, když lamely dovřete.  Roletový pancíř je složen hliníkovými nebo plastovými lamelami. Venkovní rolety je možné ovládat buď manuálně, nebo motoricky. V létě venkovní rolety oceníte zejména ve chvíli, kdy chcete zachovat v místnosti příjemný chládek. V zimě naopak jsou schopné udržet v interiéru příznivou teplotu. Z toho vyplývá, že značně přispívají k ušetření finančních částek za topení a klimatizaci. Venkovní rolety chrání Vaše okna také před nárazovým větrem a kroupami, které zejména v období jara a léta nejsou žádnou výjimkou.

Venkovní rolety Climax je možné zakoupit v široké paletě barev. Také provedení může být různé. Přitom nabídky těchto dvou parametrů je u společnosti Proklima největší v České republice. Na zakoupené zboží od společnosti Proklima dostane čtyři roky záruku. Venkovní rolety je ideální nainstalovat ve chvíli, kdy chystáte rekonstrukci nebo stavbu domu. Konkrétní nabídku naleznete na této webové adrese: www.zaluzie-proklima.cz/venkovni-rolety

29. 04. 2014

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....