Zajímavé tipy pro útulné bydlení

Vyberte si to pravé kování pro Vaši domácnost

Koupili jste si nový byt či jen rekonstruujete Vaše bydlení a rozhodli jste se vyměnit dveře i s klikami? Elektronický obchod Kovani-kliky.cz disponuje pestrou nabídkou klik ke dveřím i kováním. Vybrat si můžete z bohaté nabídky či si vytvořit vlastní kliky. Jako novinku tento elektronický obchod nabízí výběr kování podle vlastního výběru, neboť ví, že kování musí vždy ladit s interiérem Vaší domácnosti.

Elektronický obchod Kovani-kliky.cz působí na českém trhu od roku 2004 a specializuje svou nabídku v oboru dveřních doplňků na stavební pouzdra, stavební kování, kování na dveře, doplňky ke dveřím a veškeré příslušenství. Kovani-kliky.cz myslí především na spokojenost svých zákazníků.

Nakupování na tom e-shopu je velmi jednoduché a zejména pohodlné, neboť Vy si můžete sedět pohodlně doma v obývacím pokoji a prostřednictvím svým počítačů si objednat nové kliky pro Vaši domácnost. Po Vašem objednání do tří pracovních dnů obdržíte Vámi objednané zboží, jestliže se nachází ve skladu. Nejpozději však do pěti pracovních dnů, kdy proběhlo emailové nebo telefonické potvrzení objednávky operátory, obdržíte své nové kliky ke dveřím nebo kování.

Velkou výhodou je, pokud celková částka Vašeho nákupu přesáhne 5 000 Kč, neplatíte žádné dopravné svého zboží.  Mezi velmi oblíbený a moderní typ dveřního kování náleží kulaté rozety, které se hodí jak do moderních bytů, tak do designových interiérů. Rozetové kování se hodí ke dveřím výrobců Cobra, AC-T servis, Eurolaton či M&T. Rozetové kování se skládá ze dvou částí a to kliky a části pro klíč. Rozetové kování  si můžete vybrat z více typů. Kování si můžete však vybrat nejen rozetové, ale i štítové, hliníkové, nerezové, kované, luxusní a vchodové či bezpečnostní. 

18. 07. 2012

Diskuze k článku

Kování (Dušan K.) 19. 12. 2012 Odpověď

Moc se mi líbí starodávné kování, myslíte, že by mohlo vypadat dobře i na poměrně moderních dveřích?

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Funkční krása aneb praktické bydlení
Krásných, designových a luxusních prostorů k bydlení je mnoho. Byt na pražském Novém Městě...
(07. 11. 2012)
Schodiště složené nasucho
Schodiště je dynamickým a hlavně nepostradatelným prvkem interiéru. Pokud na jeho konstrukci a...
(13. 10. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Stěhování (15. 10. 2021)
Já jsem se potřebovala také už konečně...
re (04. 06. 2020)
Dobrý den. Já mám zase super zkušenost s touto...
Raději s firmou (18. 03. 2018)
Já jsem se stěhoval dvakrát plus jednou firmu....